Grote voorraad Prijsleider zijn in de markt Prijsleider zijn in de herbruikbare verpakkingen

GROOTHANDEL CADEAUVERPAKKING

Bent u op zoek naar een groothandel voor een exclusieve cadeauverpakking of geschenkverpakking op maat? E.J. Impex in Kalmthout, nabij Antwerpen, staat graag voor u klaar als leverancier van originele cadeauverpakking en geschenkverpakkingen op maat. Of u nu op zoek bent naar een mooi geschenk of een prachtige verpakking; wij hebben het voor u. Ons gamma gaat van manden tot kisten en van zakjes tot gifts. We zijn van mening dat de verpakking een belangrijk onderdeel van het geschenk is. We profileren ons dan ook graag als gespecialiseerd leverancier, waar u een cadeauverpakking of geschenkverpakkingen vindt voor ieder product. We hechten veel belang aan kwaliteit en streven steeds naar de beste service voor onze klanten.

Naar de webshop

Home » Artikelen

Een groothandel voor uw unieke cadeauverpakking

Als groothandel en leverancier nabij Antwerpen van geschenkverpakkingen of een cadeauverpakking op maat, leveren we voornamelijk aan drankencentrales, wijnhandelaren, giftshops en delicatessenwinkels. Door middel van onze verpakkingen kunnen onze klanten zich onderscheiden van de grootdistributie. Uw creativiteit en ons productaanbod zorgen er samen voor dat u meerwaarde kunt bieden aan uw klanten. Met onze groothandel nabij Antwerpen realiseren we graag een luxe geschenkverpakking of cadeauverpakking op maat voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze verschillende productcategorieën en laat ons weten met welke cadeauverpakking of geschenkverpakkingen we u als leverancier kunnen verblijden.

Benieuwd naar ons
gehele assortiment?

Benieuwd welke verpakking geschikt is voor u?
Neem contact met ons op!

Naar het contactformulier

Exclusief Lehmann Glass leverancier en distributeur

Wij zijn exclusief leverancier van een zeer uitgebreid gamma aan glazen en karaffen van het Franse kwaliteitshuis ‘Lehmann Glass’. Wij bieden u uit voorraad onder andere een aantal glazen in kristal aan. Deze glassoort staat bekend om zijn stevigheid, glans en helderheid, en vraagt om een stevige cadeauverpakking op maat. Daarnaast bieden wij ook de mondgeblazen en unieke karaffen van dit hoogwaardige merk aan. Combineer ze met een chic dienblad voor een uiterst luxueus geschenk. De producten van Lehmann Glass zijn perfect om te combineren met producten zoals wijn en bier, maar passen ook in een cadeau-set, vergezeld van drank en versnaperingen. Als groothandel en leverancier in Antwerpen zitten we aan de bron en kunnen we u steeds voorzien van de mooiste cadeauverpakking en imposante geschenkverpakkingen.

Ontdek ons uitgebreide gamma met hoogwaardige producten

Bent u benieuwd wat we als leverancier en groothandel voor u kunnen betekenen met een cadeauverpakking of geschenkverpakking op maat? Bekijk dan ons aanbod. Heeft u vragen, ontvangt u graag meer informatie of wilt u graag uw wensen bespreken? Neem dan gerust contact op met ons team. U bereikt ons eenvoudig door het contactformulier op onze contactpagina in te vullen. De medewerkers van onze groothandel helpen u graag bij het vinden van de perfecte cadeauverpakking voor uw product.