Grootte voorraad Prijsleider zijn in de markt Prijsleider zijn in de herbruikbare verpakkingen

GROOTHANDEL CADEAUVERPAKKING

Bent u op zoek naar een groothandel voor een exclusieve cadeauverpakking of geschenkverpakking op maat? E.J. Impex in Kalmthout, nabij Antwerpen, staat graag voor u klaar als leverancier van uw cadeauverpakking. Of u nu op zoek bent naar een mooi geschenk of een prachtige verpakking; wij hebben het voor u. Ons gamma gaat van manden tot kisten en van zakjes tot gifts. We zijn van mening dat de verpakking een belangrijk onderdeel van het geschenk is!

Naar de webshop

Home ┬╗ Artikelen

Een groothandel voor uw unieke cadeauverpakking

Als groothandel en leverancier nabij Antwerpen van een geschenkverpakking of cadeauverpakking op maat leveren we voornamelijk aan drankcentrales, wijnhandelaren, giftshops en delicatessenwinkels. Door middel van onze verpakkingen kunnen onze klanten zich onderscheiden van de grootdistributie. Uw creativiteit en ons productaanbod zorgen er samen voor dat u meerwaarde kunt bieden aan uw klanten. Met onze groothandel nabij Antwerpen realiseren we graag een luxe geschenkverpakking of cadeauverpakking op maat voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze verschillende productcategorie├źn en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Benieuwd naar ons
gehele assortiment?

Benieuwd welke verpakking geschikt is voor u?
Neem contact met ons op!

Naar het contactformulier

Exclusief Lehmann Glass leverancier en distributeur

Wij zijn de exclusieve leverancier van een zeer uitgebreid gamma glazen en karaffen van het Franse kwaliteitshuis ‘Lehmann Glass’. Wij bieden u uit voorraad onder andere een aantal glazen in kristal bekend door de stevigheid, glans en helderheid. Daarnaast bieden wij ook de mondgeblazen en unieke karaffen van dit hoogwaardige merk aan.

Ontdek ons uitgebreide gamma met hoogwaardige producten

Bent u benieuwd wat we als leverancier en groothandel voor u kunnen betekenen met een cadeauverpakking of geschenkverpakking op maat? Bekijk dan ons aanbod! Heeft u vragen, ontvangt u graag meer informatie of wilt u graag uw wensen bespreken? Neem dan gerust contact op met onze gespecialiseerde medewerkers. U bereikt ons eenvoudig door het contactformulier op onze contactpagina in te vullen. We helpen u graag!