Grote voorraad Prijsleider zijn in de markt Prijsleider zijn in de herbruikbare verpakkingen

LEHMANN GLASS LEVERANCIER

Bent u op zoek naar een Lehmann Glass leverancier? E.J. Impex in Kalmthout is exclusief leverancier en distributeur van Lehmann Glass. Dit hoogwaardige merk is ontstaan om het werk van wijnbereiding te respecteren en een unieke zintuiglijke ervaring te bieden. De glazen en karaffen die wij als leverancier van Lehmann Glass in ons aanbod hebben zijn van hoge kwaliteit. Lehmann Glass is een gereputeerde Franse glasfabrikant van zowel machinaal als mondgeblazen champagne en wijnglazen. De glazen en karaffen van dit merk worden gemaakt van loodvrij kristal en staan bekend voor stevigheid, glans en helderheid. Doordat de karaffen mondgeblazen worden, hebben ze een unieke uitstraling.

Naar de webshop

Home ┬╗ Glaswerk, koelemmers en accessoires

Een Lehmann Glass Leverancier en distributeur

Als leverancier en distributeur van Lehmann Glass kunt u bij E.J. Impex uitstekend terecht voor al uw glazen en karaffen van dit hoogwaardige merk. We hebben in ons uitgebreide aanbod onder andere wittewijnglazen, rodewijnglazen, ros├ęglazen, champagneglazen, cocktailglazen, spritzglazen, waterglazen en frisdrankglazen. Bekijk ons diverse gamma en bestel direct uw gewenste glazen en karaffen. We hebben ook prachtige cadeauverpakkingen in ons aanbod. Zo kunt u de glazen verkopen in een prachtige verpakking. De geschenkverpakking is namelijk minstens zo belangrijk als het cadeau zelf. Ook voor geschenkmanden zit u goed bij ons.

Benieuwd welke glazen geschikt zijn voor u?
Neem een kijkje in de webshop!

Naar de webshop

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u gebruikmaken van onze diensten als Lehmann Glass leverancier en distributeur in Kalmthout? Bekijk ons aanbod op de website en bestel. Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons door het contactformulier op onze contactpagina in te vullen.