Grote voorraad Prijsleider zijn in de markt Prijsleider zijn in de herbruikbare verpakkingen

Geschenkdozen op maat

Geschenkdozen op maat zijn de ideale manier om uw producten op een professionele manier aan te bieden. Een gepersonaliseerde verpakking zet uw product extra in de kijker en geeft een verzorgde indruk. Bij E.J. Impex in Kalmthout, dicht bij Antwerpen, geloven we dat de verpakking net zo belangrijk is als het geschenk zelf. Samen vormen ze het perfecte cadeau. Of u nu op zoek bent naar mooie geschenkdozen voor flessen of juist een luxe verpakking voor glazen en karaffen; wij maken geschenkdozen op maat voor iedere toepassing.

Naar de webshop

Home » Geschenkdozen op maat

Geschenkdozen op maat zorgen voor een prachtig geheel

Wanneer een verpakking perfect aansluit op de producten die u schenkt, zorgt u voor een schitterend cadeau. Wilt u bijvoorbeeld een luxueuze geschenkdoos cadeau geven met een inhoud naar keuze? Dan zijn onze geschenkdozen op maat uitermate geschikt om dit mooie cadeau in te verpakken. U kunt de doos onder meer vullen met enkele flessen wijn, vergezeld van een elegante flessenopener en bijbehorend dienblad. Dergelijke cadeauverpakkingen zijn perfect om te gebruiken in een drankencentrale of wijnhandel. Zo bent u in de mogelijkheid om uw zaak te onderscheiden van warenhuizen. Zonder mee te doen aan de grootdistributie, bieden wij met ons productaanbod gecombineerd met de nodige portie creativiteit, de mogelijkheid om een belangrijke meerwaarde te creëren voor uw geschenken.

Bekijk onze mogelijkheden

Bent u benieuwd welke cadeaus en geschenkdozen op maat mogelijk zijn bij E.J. Impex uit Kalmthout? Bekijk dan de productcategorieën op onze website. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen op de contactpagina, door een e-mail te sturen naar info@ejimpex.com of door te bellen naar het nummer +32 3 666 94 06. We bespreken graag met u de mogelijkheden en helpen u bij het creëren van de perfecte geschenkdozen op maat.

Benieuwd naar ons
gehele assortiment?