Grootte voorraad Prijsleider zijn in de markt Prijsleider zijn in de herbruikbare verpakkingen

Geschenkdozen op maat

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf waar u exclusieve geschenkdozen op maat kunt laten maken? Bij E.J. Impex in Kalmthout geloven we dat de verpakking net zo belangrijk is als het geschenk zelf.

Naar de webshop

Home » Geschenkdozen op maat
Samen vormen deze twee het perfecte cadeau, daarom laat u bij ons geschenkdozen op maat maken. Of u nu op zoek bent naar mooie geschenkdozen voor flessen of juist een luxe verpakking voor glazen en karaffen; wij hebben het voor u.
Prijsleider in de markt van originele geschenkverpakkingen.

Maximaal aandeel herbruikbare verpakkingen.

Een grote voorraad hebben.

Geschenkdozen op maat zorgen voor een prachtig geheel

Wanneer een geschenkdoos perfect aansluit op de producten die u schenkt, zorgt u voor een prachtig cadeau. Wilt u bijvoorbeeld een luxueuze geschenkdoos geven met een aantal producten, zoals drie flessen wijn, een opener en een flessendop? Dan zijn onze geschenkdozen op maat uitermate geschikt om dit mooie cadeau in te verpakken. Wij vinden het belangrijk dat u de mogelijkheid heeft om u te onderscheiden met uw cadeau. Zonder mee te doen aan de grootdistributie, bieden wij met ons productaanbod en uw creativiteit de mogelijkheid om een belangrijke meerwaarde te creëren voor uw geschenken.

Bekijk onze mogelijkheden

Bent u benieuwd welke cadeaus en geschenkdozen op maat mogelijk zijn bij E.J. Impex in Kalmthout? Bekijk dan de productcategorieën op onze website. Heeft u vragen en wilt u de mogelijkheden bespreken voor onze geschenkdozen? Neem dan gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen op de contactpagina.

Benieuwd naar ons
gehele assortiment?