Grootte voorraad Prijsleider zijn in de markt Prijsleider zijn in de herbruikbare verpakkingen

Leverancier luxe verpakkingsdozen

E.J. Impex in Kalmthout is leverancier van luxe verpakkingsdozen, voornamelijk aan drankcentrales en wijnhandelaren. Wij zijn ervan overtuigd dat de verpakking minstens zo belangrijk is als het geschenk zelf. Door ons in te schakelen als leverancier voor uw luxe verpakkingsdozen, weet u zich te onderscheiden van de grootdistributie. Onze luxe verpakkingsdozen zijn beschikbaar voor wijnflessen en accessoires. Door middel van onze geschenkdoos bent u in staat om meerwaarde te creëren bij uw geschenken.

Naar de webshop

Home » Leverancier luxe verpakkingsdozen

Schakel ons in als leverancier van uw verpakkingsdozen

Heeft u een uniek product op maat en wilt u hiervoor graag een leverancier inschakelen om luxe verpakkingsdozen te realiseren? Dan staan we bij E.J. Impex in Kalmthout graag voor u klaar. Door middel van onze luxe verpakkingen zorgt u voor een uniek geheel en een verpakking die perfect aansluit op uw product. Bekijk alvast onze verschillende categorieën op de website van onze groothandel om zicht te krijgen op de mogelijkheden.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Bent u geïnteresseerd om ons als leverancier voor uw luxe verpakkingsdozen in te schakelen? Of wilt u kwaliteitsvolle glazen kopen? Neem dan gerust contact met ons op om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. We horen graag wat uw ideeën zijn! U bereikt ons eenvoudig door het contactformulier in te vullen op onze contactpagina.

Benieuwd naar ons
gehele assortiment?

E.J. Impex