Grote voorraad Prijsleider zijn in de markt Prijsleider zijn in de herbruikbare verpakkingen

Leverancier van dienbladen

Wij zijn de geschikte leverancier om u te voorzien van dienbladen in diverse materialen en groottes. E.J. Impex is een groothandel gespecialiseerd in allerlei soorten verpakkingsmateriaal. We voorzien voornamelijk drankencentrales, wijnhandels, delicatessezaken, speciaalzaken en giftshops van kwalitatieve verpakkingen van alle aard. Ook u kunt gebruikmaken van onze kwalitatieve producten en bijhorende accessoires.

 

Naar de webshop

Home ยป Leverancier dienbladen

Leverancier van dienbladen, wijnkisten, koelemmers en veel meer!

Flessen hoeven niet altijd in de klassieke verpakkingen zoals draagtassen of dozen verpakt te worden. Een dienblad is een waardig alternatief, net zoals een ijsemmer of een authentieke wijnkist. Een dienblad is ideaal om een groot aantal flessen en/of versnaperingen te presenteren. Bovendien kan het na het uitpakken meteen ingezet worden als serveerschaal. Als leverancier van dienbladen heeft E.J. Impex alles wat u nodig heeft.

Vind de ideale verpakking voor uw product(en)

Bent u bijvoorbeeld eigenaar van een drankenhandel en bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor dienbladen, geschenkmanden en kartonnen verpakkingen? Dan zit u goed bij E.J. Impex. We leveren over heel Vlaanderen, zodat u zelf de verplaatsing naar Kalmthout, nabij Antwerpen, niet hoeft te maken. In onze webshop vindt u ons uitgebreide aanbod terug. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Maak dan gebruik van ons contactformulier of bel ons op het nummer +32 3 666 94 06. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Benieuwd naar ons
gehele assortiment?