Grootte voorraad Prijsleider zijn in de markt Prijsleider zijn in de herbruikbare verpakkingen

Leverancier wijnverpakking

Bent u op zoek naar een leverancier voor een wijnverpakking? Bij E.J. Impex in Kalmthout hebben we een breed gamma aan wijnverpakkingen.

Naar de webshop

Home » Leverancier wijnverpakking
Zo voorzien wij u, bijvoorbeeld als wijnhandelaar en drankcentrale, van papieren zakjes voor één fles, draagtasjes voor een of twee flessen en non-woven zakjes in verschillende maten. Het is ook mogelijk om een kartonnen wijnverpakking te kopen bij ons als leverancier. Dit zijn laaggeprijsde valisettes en luxueuze draagkartons en bakjes.
Prijsleider in de markt van originele geschenkverpakkingen.

Maximaal aandeel herbruikbare verpakkingen.

Een grote voorraad hebben.

Een betrouwbare leverancier voor uw wijnverpakking

Het is natuurlijk belangrijk voor u als klant, dat u zich onderscheidt van de grootdistributie. Met uw creativiteit en ons productaanbod zijn we in staat om met uw geschenken een belangrijke meerwaarde te creëren. We staan als leverancier graag voor u klaar om de best mogelijke wijnverpakking te realiseren. We streven er bij E.J. Impex in Kalmthout naar om prijsleider te zijn op de markt van originele en kwaliteitsvolle verpakkingen.

Neem contact met ons op

Wilt u ons graag als leverancier inschakelen voor een wijnverpakking? Bekijk dan alvast onze productcategorieën op onze website voor inspiratie. Wilt u de mogelijkheden bespreken, een offerte aanvragen of heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van u.

Benieuwd naar ons
gehele assortiment?