Grootte voorraad Prijsleider zijn in de markt Prijsleider zijn in de herbruikbare verpakkingen

Leverancier wijnverpakking

Bent u op zoek naar een leverancier voor een wijnverpakking? E.J. Impex in Kalmthout, dicht bij Antwerpen, biedt een breed gamma aan wijnverpakkingen aan. Zo voorzien wij u van papieren zakjes voor één fles, draagtasjes voor een of twee flessen en non-woven zakjes in verschillende maten. Het is ook mogelijk om een kartonnen wijnverpakking te kopen bij ons als leverancier. Dit zijn laaggeprijsde valisettes en luxueuze draagkartons en bakjes. U kunt ons zowel inschakelen als vaste leverancier voor uw wijnverpakking, als voor een eenmalige levering.

Naar de webshop

Home » Leverancier wijnverpakking

Een betrouwbare leverancier voor uw wijnverpakking

Het is belangrijk voor u als klant, dat u zich onderscheidt van de grootdistributie. Met de combinatie van uw creativiteit en ons productaanbod, zijn we in staat om voor uw geschenken een belangrijke meerwaarde te creëren. We staan als leverancier graag voor u klaar om de best mogelijke wijnverpakking te realiseren. Ook voor andere verpakkingen zit u goed bij ons. Zo bieden we onder meer geschenkmanden aan, die vaak gebruikt worden in drankenhandels en wijnhandelaren en zich uitstekend lenen om bier en flessen wijn in tentoon te stellen. We streven er bij E.J. Impex in Kalmthout naar om prijsleider te zijn op de markt van originele en kwaliteitsvolle verpakkingen. Deze bieden we aan zowel wijnhandelaars, drankencentrales, giftshops en andere speciaalzaken aan.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor uw wijnverpakking? Bekijk dan alvast onze productcategorieën op onze website voor inspiratie. We bieden naast kartonnen en plastic verpakkingen ook wijnkisten in hout aan, voor een authentieke look. Wilt u de mogelijkheden bespreken, een offerte aanvragen of heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina, of bel ons op het nummer +32 3 666 94 06. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Benieuwd naar ons
gehele assortiment?

E.J. Impex