Grootte voorraad Prijsleider zijn in de markt Prijsleider zijn in de herbruikbare verpakkingen

Geschenkmanden voor drankcentrales

Geschenkmanden zijn bijzonder handig voor het gebruik in drankcentrales en wijnhandels. Ze laten u toe om diverse pakketten samen te stellen en om uw producten op een aantrekkelijke manier tentoon te stellen. Het is een van de weinige verpakkingen die ook nog gebruikt kan worden nadat de inhoud is geconsumeerd.

Naar de webshop

Home » Geschenkmanden voor drankcentrales

Kwalitatieve geschenkmanden voor gebruik in drankcentrales en wijnhandels

Geschenkmanden zijn ideaal om het aanbod van drankcentrales en wijnhandels tentoon te stellen. Werk met thema’s en stel bijvoorbeeld een gin-mand of een mand met allerlei producten uit Spanje samen. De mogelijkheden gaan net zo ver als uw verbeelding reikt. De inhoud ervan bepaalt u volledig zelf, en kan op ieder moment gewijzigd worden. Alternatieven voor geschenkmanden zijn onder andere wijnkisten, kartonnen flesverpakkingen en dienbladen.

Een originele manier om de klant kennis te laten maken met uw aanbod

Een geschenkmand is een royaal cadeau, dat gevuld wordt met allerlei lekkers. Onze manden zijn van een hoge kwaliteit, die aansluit bij uw producten. Het zijn luxueuze dragers die uw assortiment de aandacht geven die het verdient. Net daarom zijn geschenkmanden een dankbare manier van verpakking voor drankcentrales en wijnhandels. De ontvanger maakt op die manier kennis met een selectie uit uw aanbod en krijgt zo de mogelijkheid om zelf zijn favoriete items te kiezen. Kleinere pakketten komen dan weer tot hun recht in bijvoorbeeld een ijsemmer. Deze vul je met een of meerdere flessen. De ijsemmer op zich, vormt een extra geschenk.

Vind de geschikte mand voor uw product

De geschenkmanden voor drankcentrales en wijnhandels van E.J. Impex uit Kalmthout zijn in diverse formaten beschikbaar. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod aan manden terug. We bieden ze aan in verschillende materialen, prints en uitvoeringen. Zo vindt u voor iedere gelegenheid de juiste verpakking. Vindt u niet onmiddellijk wat u zoekt? Contacteer ons dan gerust met uw specifieke vraag. We spreken onze contacten aan en gaan voor u op zoek naar de perfecte geschenkmand. U bereikt ons door te bellen naar het nummer +32 3 666 94 06 of door een e-mail te sturen naar info@ejimpex.com.

Benieuwd naar ons
gehele assortiment?

E.J. Impex