Grootte voorraad Prijsleider zijn in de markt Prijsleider zijn in de herbruikbare verpakkingen

Leverancier van wijnkisten

Als gespecialiseerd groothandel en leverancier in wijnkisten en andere wijnverpakking, hebben wij alles in huis om uw producten van het juiste omhulsel te voorzien. Wijn is een dankbaar cadeau, en één van de populairste relatiegeschenken op de werkvloer. Ook in privésfeer wordt er veel wijn geschonken, in de beide betekenissen van het woord. Omdat het oog ook wat wil, worden originele verpakkingen alsmaar populairder. Een trend die wij maar al te graag toejuichen!

Naar de webshop

Home » Leverancier wijnkisten

Groothandel en leverancier van wijnkisten en wijnverpakking in één

Als groothandel in wijnverpakking en wijnkisten bieden we het grote voordeel dat we ook fungeren als leverancier. Zo bereiken we handelaren over heel Vlaanderen, en hoeft u zelf niet tot in Antwerpen te komen. U kunt onze groothandel inschakelen als vaste leverancier van wijnverpakking, waaronder wijnkisten, geschenkmanden en diverse soorten flesverpakkingen. Verder zijn ook dienbladen en koel- of ijsemmers populair om dranken op een aantrekkelijke wijze te verpakken. Uiteraard kunt u ook sporadisch een bestelling afnemen, afhankelijk van uw behoeften. Al onze verpakkingen zijn herbruikbaar. Zo dragen wij ons steentje bij aan het milieu.

 

Voorzie uw producten van een kwalitatieve verpakking

E.J. Impex uit Kalmthout, nabij Antwerpen, bouwde in de loop der jaren een sterk netwerk uit en mocht al heel wat wijnhandelaren, drankenhandels en speciaalzaken voorzien van al dan niet gepersonaliseerde geschenkverpakkingen. Wilt u ook graag een beroep doen op onze diensten? Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen. Bel ons vrijblijvend op het nummer +32 3 666 94 06, stuur een e-mail naar info@ejimpex.com of laat een boodschap achter via ons contactformulier.

Benieuwd naar ons
gehele assortiment?

E.J. Impex