Grootte voorraad Prijsleider zijn in de markt Prijsleider zijn in de herbruikbare verpakkingen

Groothandel geschenkmanden

E.J. Impex in Kalmthout is een groothandel waar u onder andere terecht kunt voor een geschenkverpakking of geschenkmanden op maat. Wij zijn een leverancier van geschenkverpakkingen en accessoires en leveren voornamelijk aan wijnhandelaren en drankcentrales.

Naar de webshop

Home » Groothandel geschenkmanden
Daarnaast leveren we ook steeds meer aan giftshops en delicatessenwinkels. Wij zijn ervan overtuigd dat het geschenk minstens zo belangrijk is als de verpakking. Met een op maat gemaakte geschenkverpakking of geschenkmanden van onze groothandel creëert u belangrijke meerwaarde voor u klanten. Door middel van onze verpakkingen onderscheidt u zich van de grootdistributie en realiseert u een uniek totaalplaatje voor uw klanten.
Prijsleider in de markt van originele geschenkverpakkingen.

Maximaal aandeel herbruikbare verpakkingen.

Een grote voorraad hebben.

Een groothandel in geschenkmanden, geschenkverpakkingen en meer

Wanneer u ervoor kiest om van onze groothandel in Kalmthout unieke geschenkmanden of een geschenkverpakking op maat te kopen, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een unieke verpakking. We hebben diverse geschenkmanden in ons aanbod, allen met een andere stijl. Zo kiest u precies de manden die het best aansluiten op uw product. U kunt bij onze groothandel onder andere terecht voor luxe verpakkingen, kartonverpakkingen, flesverpakkingen, geschenkmanden en meer. Daarnaast bevat ons uitgebreide assortiment ook diverse accessoires en gifts, zoals snijplankjes, flessendecoratie, borrelplankjes, flessenhouders en koelers. Daarnaast is E.J. Impex exclusief leverancier van een breed gamma glazen en karaffen van het Franse kwaliteitshuis Lehmann Glass. In ons aanbod vindt u glazen in kristal, dat bekend staat voor stevigheid, glans en helderheid. Kortom: bij onze groothandel kunt u terecht voor een geschenkverpakking op maat, diverse geschenkmanden en meer.

Bekijk ons uitgebreide aanbod

Heeft u interesse in onze producten? Bekijk direct het uitgebreide aanbod in onze webshop. Heeft u vragen of wilt u graag uw wensen bespreken voor een geschenkverpakking op maat? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen op onze contactpagina.

Benieuwd naar ons
gehele assortiment?