Grootte voorraad Prijsleider zijn in de markt Prijsleider zijn in de herbruikbare verpakkingen

Groothandel in geschenkmanden

E.J. Impex in Kalmthout, nabij Antwerpen, is een groothandel in geschenkmanden waar u onder andere terecht kunt voor originele verpakkingen en een gepersonaliseerde geschenkmand afgestemd op uw product. Wij zijn een leverancier van verpakkingen en accessoires en leveren voornamelijk aan wijnhandelaren en drankencentrales. Daarnaast leveren we ook steeds meer aan giftshops en delicatessenwinkels. Als groothandel hebben we een geschenkmand voor iedere toepassing. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de verpakking minstens zo belangrijk is als het geschenk zelf. Met geschenkmanden van onze groothandel creëert u een belangrijke meerwaarde voor u klanten. Met een gepersonaliseerde geschenkmand van onze groothandel onderscheidt u zich van de grootdistributie en realiseert u een uniek totaalplaatje voor uw klanten.

Naar de webshop

Home » Groothandel geschenkmanden

Een groothandel in geschenkmanden en meer

Wanneer u ervoor kiest om bij onze groothandel unieke geschenkmanden aan te kopen, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een unieke verpakking. We hebben diverse geschenkmanden in ons aanbod, allen met een andere stijl. Zo kiest u in het aanbod van onze groothandel een geschenkmand die het best aansluit op uw product. U kunt bij onze groothandel onder andere terecht voor luxeverpakkingen, kartonverpakkingen, flesverpakkingen, geschenkmanden en meer. Daarnaast bevat ons uitgebreide assortiment ook diverse accessoires en cadeaus, zoals snijplanken, flessendecoratie, borrelplanken, flessenhouders en ijsemmers. Daarnaast is E.J. Impex exclusief leverancier van een breed gamma aan glazen en karaffen van het Franse kwaliteitshuis Lehmann Glass. In ons aanbod vindt u glazen in kristal, dat bekend staat voor zijn stevigheid, glans en helderheid. Kortom: bij onze groothandel kunt u terecht voor kwalitatieve cadeaus met bijpassende geschenkmanden, en meer!

Bekijk ons uitgebreide aanbod

Heeft u interesse in onze producten? Bekijk het uitgebreide aanbod in onze webshop. Heeft u vragen over onze groothandel of onze items? Of wilt u graag uw wensen bespreken voor een geschenkmand op maat? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen op onze contactpagina. U kunt ons ook bellen op het nummer +32 3 666 94 06.

Benieuwd naar ons
gehele assortiment?

E.J. Impex