Grote voorraad Prijsleider zijn in de markt Prijsleider zijn in de herbruikbare verpakkingen

Leverancier van flesverpakkingen

Als leverancier van flesverpakkingen hebben we werkelijk een geschikt product voor ieder soort fles. Feestelijke gelegenheden, bedankingen of uitingen van appreciatie, gebeuren vaak aan de hand van een fles wijn, bier of sterke drank. Een verpakking op maat maakt het plaatje compleet, en zorgt voor een verzorgde indruk.

Naar de webshop

Home ยป Leverancier flesverpakkingen

Gespecialiseerd leverancier van flesverpakkingen voor iedere gelegenheid

Alle flesverpakkingen die we als leverancier aanbieden, zijn herbruikbaar. Bovendien kunnen ze indien gewenst gepersonaliseerd worden met een opdruk naar keuze. We hebben verpakkingen voor flessen in alle vormen, lengtes en breedtes. U hoeft zich trouwens niet te beperken tot traditionele kartonnen flesverpakkingen. Ook manden, koelemmers, wijnkisten en dienbladen lenen zich uitstekend om flessen te presenteren. Onze producten zijn ideaal als verpakking voor wijnen, bieren, sterke dranken en non-alcoholische dranken, en helpen u uw assortiment op een nette en luxueuze manier tentoon te stellen.

Plaats uw bestelling eenvoudig online

Bij ons als leverancier vindt u flesverpakkingen in de vorm van een draagtas, een kist of een doos. Gaat u voor dat extra feestelijke tintje? Wij hebben alles wat u zoekt van linten, folie en inpakpapier. Neem een kijkje in onze webshop en ontdek alle producten. Heeft u vragen? Stel ze ons gerust, we helpen u graag verder. Bel ons op het nummer +32 3 666 94 06 of stuur een e-mail naar info@ejimpex.com.

Benieuwd naar ons
gehele assortiment?