Grootte voorraad Prijsleider zijn in de markt Prijsleider zijn in de herbruikbare verpakkingen

Leverancier van ijsemmers

E.J. Impex uit Kalmthout, in de buurt van Antwerpen, is leverancier van ijsemmers. Ijsemmers lenen zich uitstekend als verpakkingsmateriaal en kunnen gevuld worden met een inhoud naar keuze. Het doet bovendien niet alleen dienst als verpakking, maar houdt de dranken heerlijk fris.

Naar de webshop

Home ยป Leverancier ijsemmers

Betrouwbare leverancier van ijsemmers in alle vormen en maten

We zijn niet alleen leverancier van ijsemmers. We durven onszelf een specialist te noemen op het vlak van verpakkingen. We hebben alles in huis om uw producten op een verzorgde en aantrekkelijke manier te presenteren. Heeft u een andere verpakking nodig? Bijvoorbeeld voor enkele flessen rode wijn, sterke drank of non-alcoholische bieren? Dan schuiven we graag onze geschenkmanden naar voor. Deze zijn veelvoorkomend in drankenhandels en zijn perfect om een variatie aan dranken en/of versnaperingen tentoon te stellen. Andere alternatieven zijn dienbladen in verschillende materialen, houten kratten, wijnkisten, draagtassen en zinken manden.

Bekijk ons volledige aanbod

Als leverancier in verpakkingsmaterialen, zien we dat ijsemmers zeer populair zijn in drankenhandels. Ook in giftshops en delicatessezaken zijn ze veelvoorkomend, en met reden. Ze sluiten perfect aan bij het product en dankzij hun dubbele functie zijn ze een extra cadeau boven op de inhoud zelf. Wilt u zelf een aantal ijsemmers of andere verpakkingen bestellen? Kijk gerust eens rond in onze webshop. Bij eventuele vragen zijn we steeds beschikbaar op het nummer +32 3 666 94 06, op het e-mailadres info@ejimpex.com of via ons contactformulier.

Benieuwd naar ons
gehele assortiment?

E.J. Impex